Support

Vi erbjuder högkvalitativ support. Läs mer om våra supporttjänster eller hämta support via någon av kanalerna nedan.

Planned Support Phone Outage on October 16

On October 16 at 1:00 am BST (9:00 in Tokyo, 10:00 in Sydney) our phone service provider is performing an upgrade that affects inbound calls to the Qlik Support... Read more

Qoncierge

Det globala Qoncierge teamet hanterar icke-tekniska frågor från kunder och partners, till exempel:

  • Licensfrågor
  • Problem med åtkomst till kundportal eller Qonnect Portal
  • Problem på downloadsida
  • Allmänna frågor och information om QlikTech

Kontakta Qoncierge

Technical Product Support

Teknisk produktsupport

Ett globalt team med tekniker och experter hjälper till att lösa tekniska problem med dina QlikView-program, till exempel:

  • Felsökning av installationen
  • QlikView API-anrop eller API-funktioner som inte fungerar som förväntat, eller som definierat i API-guiden

Kontakta produktsupport

Kundportal

För licensierade kunder är vår kundportal det mest effektiva sättet att få support

  • Sök i kunskapsdatabasen efter lösningar.
  • Lägg in och spåra supportärenden.
  • Se instruktionsfilmer och annat nyttigt.
  • Hämta licensinformation.

Kundportal »

Customer Portal

Qlik Partner Portal

For Qlik Partners, our Partner Portal offers quick access to key resources in one place.

  • Search knowledgebase
  • Submit and track support requests
  • View how-to videos
  • Retrieve license information

Qlik Partner Portal »

Qlik Community

Många vanliga frågor och problem har lösts via vår community. Hitta svaren under Tips, Resources and Samples

Qlik Community »

Produktuppgraderingar

Uppgradera din version av QlikView.

Produktuppgraderingar »